Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Törökkanizsán is megemlékeztek a magyar forradalom és szabadságharcról

2022.03.12
18:54
2022.03.12
19:00
Forrás
Pannon RTV
Az egybegyűltek elhelyezték a kegyelet virágait báró Vizeki Tallián család felújított kápolnájánál.

A Központi temetőben a Himnusszal, katonadalokkal és verssel tisztelegtek az 1848-49-es esemény áldozataira és hőseire. A közösség múltját nagyban meghatározó báró Vizeki Tallián család felújított kápolnájánál az egybegyűltek elhelyezték a kegyelet virágait. Az eseményen jelen volt Ótott Róbert, tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes, Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke, Jaksa Róbert környezetvédelmi államtitkár, valamint az önkormányzat képviselői és egyéb egyesületek képviselői is

Törökkanizsa
szabadságharc
megemlékezés

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.