Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Továbbra is minden pácienst fogad a Magyarkanizsai Egészségház

2020-07-17
10:57
2020-07-17
16:01
Forrás
Pannon RTV
A Magyarkanizsai Egészségház nem csak a koronavírus-gyanús betegeket várja.

A Magyarkanizsai Egészségház továbbra is fogad minden pácienst, bármilyen betegséggel lehet jelentkezni a választott orvosnál, viszont azok, akik a koronavírus tüneteit észlelik magukon, a hátsó bejáraton kell bemenniük az épületbe. Az egészségházban kötelező a maszk használata továbbra is, valamint a két méter távolságot is tartani kell egymástól. Az intézményben PCR tesztet nem, viszont ellenanyag gyorstesztet végeznek külön kérésre is, amely 1200 dinárba kerül.

Gyólay Karolina, az intézmény igazgatója elmondta, van covid-pozitív beteg Magyarkanizsa községben is.

Gyólay Karolina, igazgató, Egészségház, Magyarkanizsa: „A Magyarkanizsai Egészségház nagyon nagy figyelmet fordít arra, hogy azok a páciensek, akik tünetekkel jelennek meg a mi rendelőnkben, az erre előlátott rendelőnkben, hogy a teljes diagnosztikát megkapják, illetve hogy felmérjük a klinikai kép súlyosságát. Azt is tudjuk, hogy a mostani rendelkezések alapján az enyhébb tünetekkel rendelkezők házi izolációt kapnak 14 napra, a súlyosabb esetek mennek kórházba.”

Magyarkanizsa
Magyarkanizsai Egészségház
egészségház
betegfogadás
Gyólay Karolina

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.