Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A turizmus fellendítésén dolgozik Kishegyes

2021.07.26
15:50
2021.07.26
16:40
Forrás
Pannon RTV
A kishegyesi polgármester szerint Kishegyes községben a turizmus nem olyan fejlett, mint Vajdaság nagyobb városaiban, de mindent megtesznek azért, hogy ezen változtassanak.

A turizmus fellendítésén dolgoznak Kishegyes községben. A szikicsi vadászházat a közelmúltban újították fel, Bácsfeketehegyen pedig egy gyógyfürdő kialakítását tervezik a jövőben.

Pannon RTV

A legújabb terv a szikicsi várostér rendezése. Marko Lazić, polgármester, Kishegyes: „26 millió 300 ezer dinárt adott a tartományi titkárság ennek a projektnek a megvalósítására. A közbeszerzés megkezdése zajlik jelenleg, idén szeptemberben pedig várhatóan elkezdődnek a munkálatok is.”

Pannon RTV

Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár elmondta, terveik között szerepel egy egyedi, észak-bácskai turisztikai élmény létrehozása. „A terv az, hogy Szabadka, Topolya és Kishegyes egy turisztikai célpont legyen és hogy a turisták, jelen esetben a hazaiak - reméljük, hogy a következő idegenforgalmi szezontól már külföldiek is - minden lehetőséget kihasználjanak.”

Pannon RTV

A tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár Kishegyes község polgármesterével való tárgyalását követően meglátogatta a Kátai tanyát, a szikicsi vadászházat és egy tervezett bácsfeketehegyi gyógyfürdő lehetséges helyét is.

Kshegyes
turizmus
Marko Lazić
Nenad Ivanišević

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.