Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Turizmusfejlesztés Óbecsén

2021.03.10
21:34
2021.03.11
08:41
Forrás
Pannon RTV
Múlt csütörtökön helyezték le Óbecsén a Hotel Experience szálloda alapkövét.

A nyugat-európai színvonalú központban 180 négyzetméteres wellness részleg és 44 négyzetméteres konditerem is rendelkezésre áll majd, továbbá exkluzív étterem és napozóterasz is lesz a 84 férőhelyes komplexumban.

A beruházás részleteiről és az ettől várható turisztikai lehetőségekről Kiss Igor, a Községi Képviselő-testület elnöke beszélt a Közügyekben. Mint mondta, ez az első olyan beruházás, amely nem csak szálláshelyet biztosít, hanem sportolási lehetőségeket is nyújt majd. 

„Óbecsén az elmúlt 5-10 évben, ami virágzott, az a sportturizmus. Ez a mostani beruházás startban kínál egyrészt szálláshelyet, másrészt tartalmakkal tölti meg, ahogy hallhattuk is. Extrém sportos lehetőséggel. Ami még nagy alapja lehet egy óbecsei sikeres turisztikai fejlesztésnek, az nyilván a vízfelületek. A zárt és a nyitott medence és ezeknek a fejlesztése.”

A koronavírus-járvány kapcsán elmondta, hogy jelenleg mennyi fertőzött van Óbecse községben illetve, hogy milyen ütemben zajlik a vakcináció.

Óbecse
Hotel Experience
turizmus
Kiss Igor

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Szurkolók csaptak össze Belgrádban

Éjfél körül tömegverekedés tört ki Belgrádban. Mintegy 40 szurkoló csapott össze a Gandijeva utcában. Két 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a katonakórházba, de gyerekek is megsérültek, köztük egy 12 és egy 16 éves fiú is.
18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.