Ugrás a tartalomra
Jaroslav Pap/Tanjug

Tűz ütött ki egy újvidéki gyárban

2020-07-07
13:12
2020-07-07
16:29
Forrás
Szerbiai RTV
Halálos áldozatokat követelt ma egy tűzeset Újvidéken a Klisza városrészben. A lángok egy élelmiszeripari tömlőket gyártó üzemben csaptak fel a délelőtti órákban.

A tűz valamivel délelőtt kilenc óra előtt kapott lángra. Az eset során két ember is életét vesztette. A munkások előtte egy kisebb robbanást is hallottak, majd ezután csaptak fel a lángok. A tűz oltásában a tűzoltócsapatok és a rendőrség is részt vett.

Egy 48 és egy 62 éves férfi azonnal meghalt, egy 40 éves férfit pedig a Tüdőgondozó Intézetbe kellett szállítani, az ő állapota stabil. A tüzet három órán át oltották. 11 járművel 25 tűzoltó érkezett a helyszínre, akiknek a rendőrség is segédkezett, a Čistoća közvállalat pedig három víztartályt küldött a helyszínre. A dolgozók többségének sikerült időben kijutnia az üzemből és a kapuból követték végig az oltást. Többen nagy mennyiségű füstöt lélegeztek be. Miloš Vučević, Újvidék polgármestere részvétét fejezte ki az elhunytak családtagjainak, valamint elrendelte a tűzeset részletes kivizsgálását.

tűz
Újvidék
gyár
Koteks Viscofan
munkás

Most

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.