Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tűz volt Magyarkanizsán

2021-01-15
15:56
2021-01-15
18:09
Forrás
Pannon RTV
A segíteni vágyók leginkább anyagilag tudják őket támogatni.

A napokban tűz ütött ki a magyarkanizsai Habonyi család házánál. A tűzoltók és a szomszédok gyors közbeavatkozásának hála gyorsan meg tudták fékezni a lángokat és nem terjedtek át a lakóépületre, azonban így is jelentős kár keletkezett. A tüzet feltehetően a kazánból kipattanó szikra okozhatta.

Vasárnap reggel 7 óra körül a szomszédok kopogására ébredt a magyarkanizsai Habonyi család négy tagja. Mire az udvarra értek a hátsó épület teteje már lángokban állt.

Habonyi Zsolt: "A szenes és a műhely rész, az ami akkor már menthetetlennek tünt. Utána összpontosítottunk a lakóépületre a tűzoltókkal. A szomszéd felől is volt oltva, tehát próbáltuk menteni a menthetőt még."

Pannon RTV

A helyiek, a családfő munkahelye, a barátok és a rokonok összefogásának köszönhetően a hátsó épület leégett teteje a napokban már tető alá is kerül, valamint a többi szükséges eszközt is biztosították a családnak az elmúlt napokban.

Habonyi Renáta: "Mindennel segíteni próbáltak, úgy hogy az első naptól kezdve itt voltak, meg minden. Konyhabútortól kezdve, étkészletet is hoztak, amit csak gondoltak, amiben segíteni tudtak, azt hozták. Mindent felajánlottak, úgy hogy minden szomszéd, minden ismerős, mindenki itt volt."

A négytagú Habonyi családnál tehát jelentős kár keletkezett, a segíteni vágyók leginkább anyagilag tudnák őket támogatni és elérhetik őket a 024-221-485 telefonszámon.

Habonyi család
Magyarkanizsa
tűz
leégett ház
anyagi segítség

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 16:10

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.
14:13, Frissítve: 16:54

Mi a teendő, ha valakit kutyatámadás ér?

Nemrég súlyos kutyatámadás ért egy szabadkai nőt. Az eset igencsak felborzolta a kedélyeket a városban, hiszen gyakran látni kóbor kutyákat az utcákon, a parkokban, a tereken magányosan vagy kisebb-nagyobb csoportokba verődve.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.