Ugrás a tartalomra

Tüzet gyújtottak a migránsok a magyarkanizsai vasútállomás emeletén

2020-01-10
14:33
2020-01-10
15:45
Forrás
Pannon RTV
A tűzoltók megfékezték a tüzet.

A rendőrök péntek délelőtt elszállították az illegális bevándorlókat a helyszínről. A szemtanúk szerint nem csak az emeleten, hanem az állomás mellet is tüzet gyújtottak. A környékbeliek meghökkenve állnak az események előtt, mint elmondták, félnek. A helyiek aggodalmukat fejezték ki gyermekeik biztonságát illetően. A migránsok ürüléket és szemetet hagytak maguk után.

tűz
migráns
Magyarkanizsa
vasútállomás

Most

22:37, Frissítve: 22:45

Veretlenül megy tovább a szerb csapat

Az olimpiai bajnok szerb válogatott hét góllal nyert a holland csapat ellen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a csoportküzdelmek szombati zárófordulójában.
21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.