Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Új autóbusz-megállót kapott Velebit és Ilonafalu

2019-03-11
13:31
2019-03-11
17:45
Forrás
Pannon RTV
Folytatódnak a beruházások Magyarkanizsa község falvaiban.

Új, modern autóbusz-megállókat kaptak a velebitiek és az ilonafalusiak, így sem az esőtől, sem a széltől nem kell ezentúl tartaniuk.

Marko Ždero, kommunális tevékenységekkel és közművekkel megbízott tanácstag, Magyarkanizsa KT: „A helyi önkormányzat ebben az évben folytatta Magyarkanizsa község területén az autóbusz-megállók cseréjét. Némely helyi közösségben, így Velebiten sem volt autóbusz-megálló, ezért egy újat építettünk, Ilonafaluban viszont csak felújítás történt.”

Az új megállókat megtekintette Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere. Elmondta, mindig szem előtt tartják a község falvainak fejlesztését is.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Ez kisebb értékű beruházás, összességében 600 ezer dinár értékben, ami most pillanatnyilag itt Velebiten és Zimonjićon található. Egyébként ez az önkormányzati fejlesztési politikának azon része, amit mindig kihangsúlyozunk, hogy a kis közösségek is megtalálják helyi szinten a boldogulásukat, úgyhogy ilyen értelemben ez folytatódni is fog.”

Fejsztámer Róbert hozzátette, a közeljövőben Kishomokon és Kispiacon is lecserélik majd a buszmegállókat.

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert
Velebit
Ilonafalu

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.