Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Új autóbusz-megállót kapott Velebit és Ilonafalu

2019-03-11
13:31
2019-03-11
17:45
Forrás
Pannon RTV
Folytatódnak a beruházások Magyarkanizsa község falvaiban.

Új, modern autóbusz-megállókat kaptak a velebitiek és az ilonafalusiak, így sem az esőtől, sem a széltől nem kell ezentúl tartaniuk.

Marko Ždero, kommunális tevékenységekkel és közművekkel megbízott tanácstag, Magyarkanizsa KT: „A helyi önkormányzat ebben az évben folytatta Magyarkanizsa község területén az autóbusz-megállók cseréjét. Némely helyi közösségben, így Velebiten sem volt autóbusz-megálló, ezért egy újat építettünk, Ilonafaluban viszont csak felújítás történt.”

Az új megállókat megtekintette Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere. Elmondta, mindig szem előtt tartják a község falvainak fejlesztését is.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Ez kisebb értékű beruházás, összességében 600 ezer dinár értékben, ami most pillanatnyilag itt Velebiten és Zimonjićon található. Egyébként ez az önkormányzati fejlesztési politikának azon része, amit mindig kihangsúlyozunk, hogy a kis közösségek is megtalálják helyi szinten a boldogulásukat, úgyhogy ilyen értelemben ez folytatódni is fog.”

Fejsztámer Róbert hozzátette, a közeljövőben Kishomokon és Kispiacon is lecserélik majd a buszmegállókat.

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert
Velebit
Ilonafalu

Most

13:11, Frissítve: 13:19

Új világ a színpadon

Pass Andrea Új világ című előadásával indul az évad a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatában. Az évadban négy bemutatót terveznek.

Népszerű