Ugrás a tartalomra
Pixabay

Új buszok Újvidéken

2018-04-17
08:48
Forrás
Magyar Szó
A járművek jól felszereltek és kényelmesek.

Tizenkét busszal gazdagodik idén az újvidéki Közlekedési Közvállalat gépparkja. Öt buszt most rendeltek meg, hét jármű pedig már megérkezett márciusban. Mindegyiket a zimonyi Ikarbusban gyártották. Az elmúlt három évben összesen 42 új, dízelmotoros, klímaberendezéssel ellátott buszt vett a városi tömegközlekedési vállalat, amelyek ülései kárpitozottak, van bennük kerekesszéket leengedő emelőplatform, kijelzőtáblájuk pedig LED-ekkel jeleníti meg a szükséges menetinformációkat.

autóbusz
Újvidék

Kapcsolódó tartalmak

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.