Ugrás a tartalomra
Pixabay

Új buszok Újvidéken

2018-04-17
08:48
Forrás
Magyar Szó
A járművek jól felszereltek és kényelmesek.

Tizenkét busszal gazdagodik idén az újvidéki Közlekedési Közvállalat gépparkja. Öt buszt most rendeltek meg, hét jármű pedig már megérkezett márciusban. Mindegyiket a zimonyi Ikarbusban gyártották. Az elmúlt három évben összesen 42 új, dízelmotoros, klímaberendezéssel ellátott buszt vett a városi tömegközlekedési vállalat, amelyek ülései kárpitozottak, van bennük kerekesszéket leengedő emelőplatform, kijelzőtáblájuk pedig LED-ekkel jeleníti meg a szükséges menetinformációkat.

autóbusz
Újvidék

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.