Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Új egészségház épül Szabadkán

2021.07.14
18:52
2021.07.14
19:13
Forrás
Pannon RTV
A modern, mintegy 400 négyzetméteres egészségház alapkövét ma helyezték le, és jövő tavaszra készül el.
Pannon RTV/Csipak Edvin

Új egészségház épül Szabadkán, a Bajnát, a Harcosok sorakozója, valamint a Kér helyi közösség lakosai számára. Az új egészségház a tervek szerint négy rendelővel, sürgősségi és EKG-diagnosztikai lehetőséggel rendelkezik majd. A beruházás több mint 60 millió dinárban kerül, és mintegy 30 ezer embert lát majd el – mondta Stevan Bakić.

Pannon RTV/Csipak Edvin

Szabadka polgármestere kiemelte: „Mit hoz ez a beruházás Szabadka Városának? Elmondom a 4-5 legfontosabb pontban. Megkönnyíti az egészségügyi alapellátást a Szabadkai Közkórházban, tehát több ezer szabadkai lakos minőségi egészségügyi ellátásának hozzáférhetőségén javítana. Amint látják, ez a terület üres és rendezetlen. Tehát a befektetéssel új munkahelyek nyílnának. Ez az, ami a legfontosabb ennek a városnak.”

Pannon RTV/Csipak Edvin
Szabadka
Stevan Bakić
egészségház

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 17:56

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.

Népszerű