Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Csipak Edvin

Új egészségház épül Szabadkán

2021.07.14
18:52
2021.07.14
19:13
Forrás
Pannon RTV
A modern, mintegy 400 négyzetméteres egészségház alapkövét ma helyezték le, és jövő tavaszra készül el.
Pannon RTV/Csipak Edvin

Új egészségház épül Szabadkán, a Bajnát, a Harcosok sorakozója, valamint a Kér helyi közösség lakosai számára. Az új egészségház a tervek szerint négy rendelővel, sürgősségi és EKG-diagnosztikai lehetőséggel rendelkezik majd. A beruházás több mint 60 millió dinárban kerül, és mintegy 30 ezer embert lát majd el – mondta Stevan Bakić.

Pannon RTV/Csipak Edvin

Szabadka polgármestere kiemelte: „Mit hoz ez a beruházás Szabadka Városának? Elmondom a 4-5 legfontosabb pontban. Megkönnyíti az egészségügyi alapellátást a Szabadkai Közkórházban, tehát több ezer szabadkai lakos minőségi egészségügyi ellátásának hozzáférhetőségén javítana. Amint látják, ez a terület üres és rendezetlen. Tehát a befektetéssel új munkahelyek nyílnának. Ez az, ami a legfontosabb ennek a városnak.”

Pannon RTV/Csipak Edvin
Szabadka
Stevan Bakić
egészségház

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:48, Frissítve: 18:58

Kiderült, mi okozhatta a budapesti kórháztüzet

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották. A tűzben egy ember meghalt. A kórház sürgősségi osztálya átmenetileg nem fogad betegeket.
18:00, Frissítve: 19:57

Egyre drágább a hús is

Egyre többet kell fizetniük a szerbiai fogyasztóknak a friss húsért. A drágulás elsősorban a marha-, a sertés- és a birkahúst érinti. A szakemberek ezt a takarmány világpiaci árának emelkedésével magyarázzák.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.