Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új játszótér épül Kishegyesen és Bácsfeketehegyen

2022.08.04
15:13
2022.08.04
18:43
Forrás
Pannon RTV
A két játszótér összértéke csaknem 9 millió dinár, melyet a kishegyesi önkormányzat biztosít.
Pannon RTV

A korszerű és biztonsági előírásoknak megfelelő játszóterek tervei már elkészültek. Sárközi István, KKT elnök, Kishegyes Község: „A színháztermek és a sportlétesítmények újraindítását követően olyan közösségi tereket szeretnénk kialakítani, ahol a gyerekek találkozhatnak a gyerekekkel, ugyanúgy a szülők és a nagyszülők. Adott volt a kérdés, hogyan tud ehhez az önkormányzat hozzájárulni. Kishegyes és Bácsfeketehegy esetében is új játszótér fogalmazódott meg ötletként. Korszerű, minden biztonsági előírásnak megfelelő játszótér jöhet csak szóba. A tervek elkészültek, ebben az augusztusi hónapban szeretnénk a közbeszerzést beindítani. Kishegyesen és Bácsfeketehegyen is a fő utcának a nyugati részén lesznek megépítve a játszóterek. Közösségi tereket szeretnénk alkotni, felújítani, ez most egy új lenne.”

Kishegyes
játszótér

Most

09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.
08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.