Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Új játszótér épül Magyarcsernyén

2020-10-28
08:54
Forrás
VajdaságMA
Korábban is volt már a faluban játszótér, azonban a játékok fából készültek és gyorsan tönkrementek, ezért biztonsági okokból le kellett őket bontani - mondta Tóth László.

Magyarcsernye helyi közösségének tanácselnöke kiemelte, most tartósabb, műanyaggal bevont, alumínium csövekből készült játékokat állítanak fel. Lesz mászóka, csúszdatorony, körhinta, különböző kombinált hinták és mérleghinták is a falu központjában. 

A beruházás értéke mintegy 800 ezer dinár, melyet teljes egészében a Magyarcsernyei Helyi Közösség pénzel. A játszótér a tervek szerint az év végéig elkészül.

játszótér
Magyarcsernye
fejlesztés
Tóth Róbert

Most

12:20, Frissítve: 12:35

Orbán: Közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk

Szükséges a konzultáció folytatása, mert közösen kell eldönteni, hogy hogyan nyitunk, hány lépésben, hány fokozatban, a védettségi igazolványhoz milyen kedvezményeket kapcsoljunk - mondta a magyar miniszterelnök, aki a leendő támogatásokról is szólt.
12:08, Frissítve: 12:28

Ferenc pápával találkozott Azbej Tristan Moszulban

Azbej Tristan, a magyar Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítésért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára a meghívott vendégek közül elsőként találkozott Ferenc pápával a katolikus egyházfő moszuli látogatásán.

Népszerű

Újabb szigorítások hétvégére

Döntött a szerbiai válságtörzs, szigorítások várnak ránk a hétvégén a koronavírus gyors terjedése miatt. Szombat déltől hétfő reggel 6 óráig csaknem minden bezár az országban. Az új intézkedéseket a Szerb Kormány is jóváhagyta.