Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Attila

Új játszótér épül Magyarcsernyén

2020-10-28
08:54
Forrás
VajdaságMA
Korábban is volt már a faluban játszótér, azonban a játékok fából készültek és gyorsan tönkrementek, ezért biztonsági okokból le kellett őket bontani - mondta Tóth László.

Magyarcsernye helyi közösségének tanácselnöke kiemelte, most tartósabb, műanyaggal bevont, alumínium csövekből készült játékokat állítanak fel. Lesz mászóka, csúszdatorony, körhinta, különböző kombinált hinták és mérleghinták is a falu központjában. 

A beruházás értéke mintegy 800 ezer dinár, melyet teljes egészében a Magyarcsernyei Helyi Közösség pénzel. A játszótér a tervek szerint az év végéig elkészül.

játszótér
Magyarcsernye
fejlesztés
Tóth Róbert

Most

15:24, Frissítve: 17:22

Négy éve indult el a Kalamáris

A Pannon Televízió műsorában neves magyar írók és világirodalmi alkotók remekművei születnek újjá óvodások és általános iskolások szavalásával. A Kalamárist minden délután 18 óra 55 perckor láthatják a nézők.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.