Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnar Adam

Új jelzőlámpa Magyarkanizsán

2023.05.03
11:17
2023.05.03
16:15
Forrás
Pannon RTV
Üzembe helyezték a Törökkanizsai út, a Gyógyfürdő sor és az Erdei út kereszteződésében található közlekedési lámpát Magyarkanizsán. A beruházás összértéke 5,5 millió dinár.

Ennek felét a magyarkanizsai önkormányzat, a másik felét pedig az illetékes tartományi titkárság biztosította. A közlekedési lámpán egy sebességmérő kamerát is elhelyeznek majd a közeljövőben, növelve ezzel a közlekedésbiztonságot a településen – mondta Fejsztámer Róbert.

Magyarkanizsa polgármestere kiemelte: „A beruházás azért volt fontos, mert az útkereszteződés egyrészről a Törökkanizsa, Magyarkanizsa főutat keresztezi, másrészről pedig itt van mellettünk az egyik nagy bevásárló központ és a központi buszállomás, ami működését a működtető, tehát az utazás szolgáltató cég mindig azzal a kritikával illette, hogy ezen az útkereszteződésen nem tudnak feljönni a buszok, nem biztonságos, nagyon gyors a közlekedés, kamion forgalom is van, tehát többek között ezért kellett ezt a beruházást megvalósítani.”

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.