Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Új sporteszközök a sziváci sportcsarnokban

2020.02.13
18:52
2020.02.13
19:01
Forrás
Pannon RTV
A Kúla községhez tartozó település 2018 óta rendelkezik sportcsarnokkal. A tartomány támogatásával az önkormányzat új sportfelszereléseket szerzett be.
Pannon RTV/Dragan Miljanić

A sziváci sportcsarnokot 2017-ben kezdték el építeni, majd 2018 decemberében adták át rendeltetésének. A beruházás mintegy 100 millió dináros költségeit a helyi önkormányzat finanszírozta.

Damir Miljanić, polgármester, Kúla: „Hiányzott még egy kosárlabda kijelző és a kosárpalánkok, mivel a projektben nem látták elő ezek beszerzését és nehézkes lett volna utólag a projektet módosítani. A tartományi titkár ezt felismerte és gyorsan reagált. Felajánlotta, hogy pályázzunk a titkárság által kiírt pályázaton. Szerencsére megkaptuk az eszközöket és ma azt mondhatjuk, a csarnok teljesen működőképes.”

Pannon RTV/Dragan Miljanić

A tartomány mintegy kétmillió dinárral támogatta az új sporteszközök beszerzését. Vladimir Batez, tartományi sport- és ifjúsági titkár: „A titkárságunk egy új emelhető-engedhető kosárállvány, illetve röplabda- és teniszháló beszerzését támogatta annak érdekében, hogy minél gazdagabb sporttartalmak legyenek elérhetőek a sziváci gyerekek számára, illetve még több sportklubot alapítsanak.”

Pannon RTV/Dragan Miljanić

A tartomány az elmúlt négy év során közel 22 millió dinárt fordított sportfejlesztési projektekre Kúla községben - mondta Vladimir Batez.

Szivác
sportcsarnok
sporteszközök
Vladimir Batez
Kúla

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.