Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rácz László

Új szemeteskocsival gazdagodott Óbecse

2020.12.18
14:22
2020.12.18
16:28
Forrás
Pannon RTV
Új kukásautóval bővült a Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. gépparkja. Négy év alatt a negyedik új jármű kulcsát vehették át Óbecsén az illetékesek.

Új szemeteskamion gurult ki a Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft. székhelyéről. A jármű kulcsait pénteken vehették át a vállalatban.

Fejes Zoltán, igazgató, Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft.: „Most pillanatnyilag föl vagyunk szerelkezve ezzel a 4. Kamionnal, úgyhogy tudjuk szállítani száz százalékban a polgároktól a szemetet. Még hiányzik egy kamion, ami tervben van, hogy jövőre az első félévben legyen beszerezve, az a kamion, ami emeli a nagy konténereket.”

A 2008-ban alakult kommunális szolgáltató többségi tulajdonosa az óbecsei önkormányzat, de csak 4 évvel ezelőtt nevezhetett ki az élére általa delegált igazgatót. Az ezt megelőző években komoly fennakadások voltak a szemétszállításban.

Dragan Tošić, polgármester, Óbecse: „Előfordult, hogy egyáltalán nem volt járművünk a szemétszállításra, és a Tiszamente Kft. nem tudta ellátni a szemétszállítás feladatát, amiért megalapítottuk. Akkoriban kölcsönözni kellett a járműveket.”

Óbecsén azt remélik, hogy a jövő év folyamán teljes lesz a géppark, céljuk pedig az, hogy a továbbiakban is fejlesszék a vállalatot.

Óbecse
Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft.
Fejes Zoltán
Dragan Tošić
kukásautó
szemeteskocsi

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű