Ugrás a tartalomra

Új szigetelést kapott a Gyöngyszemeink óvoda központi épülete

2022.10.04
15:04
2022.10.04
16:45
Forrás
Pannon RTV
A beruházást a tartományi oktatási titkárság támogatásával tudták megvalósítani, amihez a helyi önkormányzat is hozzájárult.

Az utolsó simításokat végzik a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény központi épületén Magyarkanizsán. Pár évvel ezelőtt a nyílászárók cseréje történt meg az épületen, most pedig a szigetelésen volt a sor.

Veselinov Ibolya, igazgató, Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény, Magyarkanizsa: „Én bízom benne, hogy ez a beruházás meg fog mutatkozni majd, amikor majd megkapjuk a számlákat, hogy mit is jelent, mivel már a nyílászárók cseréjével is érezhető volt, hogy sokkal kevesebbet kell fizetnünk, ez a külső burkolat pedig nagyon sokat jelent.”

Az önkormányzat is hozzájárult a beruházáshoz, közel tízszázalékos önrészt biztosítottak a tartományi oktatási titkárság támogatásához.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Kilenc helyi közösségünk van, tizenhárom településünk, kilenc objektumunk, tehát mindig van munka, de nagyon örülök neki, hogy az óvoda vezetősége mindig előre gondolkodik és már a következő évekre számítva előkészíti a tervdokumentációkat, a pályázatokhoz szükséges dokumentumokat.”

A beruházás összértéke 2,9 millió dinár volt.

Magyarkanizsa
Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény
szigetelés
Veselinov Ibolya
Fejsztámer Róbert

Most

15:56

Mit mond Amerika?

Sürgősen folytatni kell a dinárhasználatot tiltó prištinai rendeletről szóló egyeztetést - közölte az amerikai külügyminisztérium.
15:13

A népmese bűvöletében

Hetvenhét magyar népmese címmel szerveztek vetélkedőt az újvidéki általános iskolák alsós tagozatai számára. A versenyt a helyi Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban tartották meg.
14:56, Frissítve: 15:02

A rózsaszín pólók napja van

A kortársak közötti erőszak megfékezésére irányuló nemzetközi napot a szabadkai Jovan Mikić Általános Iskolában is megszervezték. A rózsaszín pólók napját minden évben február utolsó szerdáján tartják.

Népszerű