Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Új tulajdonosa van a nagybecskereki vízgyárnak

2022.01.21
09:43
Forrás
Szerbiai RTV
Ennek ellenére az ottani lakosok még nem lehetnek biztosak abban, hogy mikor folyik majd tiszta víz a csapból.

A szakértők kifejtették, hogy a víztisztítási munkák független odaítélési folyamata következik, és már egyre biztosabb, hogy ez valóban megtörténhet. A helyi önkormányzat rámutatott, hogy a vevő az egyesült arab emírségekbeli Metito nagyvállalat tagja, és referenciaként szolgál a nemzetközi piacon. A nagybecskereki ivóvíztisztító üzemet közvetlen szerződéssel 417 millió dinárért adták el, ami a becsült érték fele, a belgrádi Panonian water cégnek adták el. Az adásvételre az Erste Bank által szervezett két sikertelen aukció után került sor.

Nagybecskerek
vízgyár
víz

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:12

Újabb országokban jelent meg a majomhimlő

Csütörtökig az USA-ban és Kanadában regisztráltak új majomhimlős eseteket, azonban mára Ausztráliában, Olaszországban, Franciaországban és Svédországban is felütötte a fejét a betegség.
16:04

Tovább drágult az üzemanyag

A kereskedelmi minisztérium péntek délutáni információja szerint a következő egy hétben, vagyis május 27-éig az eurodízel 202,2 a 95-ös ólommentes benzin pedig 184 dinárba kerül.
15:51, Frissítve: 16:03

Magyarország lesz a mezőgazdasági kiállítás partnerországa

Szombaton kezdődik Újvidéken a 89. Nemzetközi Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár. Az ünnepélyes megnyitó 11 órakor lesz, amelyen részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő és Orbán Viktor magyar kormányfő is. A megnyitót a Pannon TV élőben közvetíti.
15:48

Méhek nélkül nincs élet

Ökológiai Fesztivált tartottak a szabadkai Széchenyi István Általános Iskolában. A gyerekek a méhekről, a vadméhekről, táplálkozási szokásaikról és egyebekről hallhattak a méhek világnapján.

Népszerű