Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb fertőtlenítőszer a szabadkai társasházaknak

2020.04.23
14:42
Forrás
Közlemény
A Válságkezelő Törzskar 3200 liter folyadékkal támogatja a társasházak lakóit, ami megközelítőleg 550 épületre elegendő. A szerrel a közös helyiségeket tudják fertőtleníteni.

A Város döntése értelmében, független attól, hogy a lakóközösségnek van megkötött szerződése a közvállalattal, vagy nincs, mindannyian ingyenesen kapnak a fertőtlenítőből - hangsúlyozta Predrag Radivojević, a szabadkai Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat igazgatója. Annak érdekében, hogy Szabadkán minden lakóépület kaphasson fertőtlenítőszert, az illetékes vállalat megszervezte és eljuttatta a fertőtlenítőszert húsz olyan társasház címére is, ahol nem volt lehetséges megoldani a szállítást.

A piacok és a tömegközlekedés autóbuszainak fertőtlenítése napi szinten történik.

Szabadka
fertőtlenítőszer
társasház
koronavírus

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű