Ugrás a tartalomra
kosarlabdapálya
Pannon RTV

Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán

2017-10-12
16:18
Forrás
Pannon RTV
Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán, most a Május elseje utcában. Az új burkolattal a sportolni vágyók ezentúl korszerű feltételek mellett játszhatnak, edzhetnek.

Elsőnek Szabadka polgármestere próbálta ki a felújított kosárlabdapályát. A beruházás értéke csaknem másfél millió dinár. A befektetés teljes mértékben az önkormányzatnak köszönhető - nyilatkozta Bogdan Laban. „Láthatja mindenki, amit a helyi önkormányzat, illetve a város megígér az úgy is történik. Az utóbbi tíz napban ez a második sportpálya, ahol fel van újítva a burkolat. A burkolat új, és ebben a ritmusban folytatjuk is majd.”

A pálya a legmodernebb rekortán vagyis öntött gumi burkolatból készült. Az ilyen típusú burkolat használata az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
Horvát Tímea, alpolgármester, Szabadka: „Fontos az az adat is, hogy amint megígértük, az elkövetkezendő időszakban Palicson a sportpályák fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Ma pedig a közbeszerzést nyissuk meg a Sportcsarnok klimatizációs árajánlataival kapcsolatosan.”

Az átadón jelen volt Nemanja Simović, a Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja és Tóth Róbert, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója is.

sportpálya
Szabadka
felújítás
Bogdan Laban
polgármester

Most

Népszerű

Gazdag programmal készülnek Zenta város ünnepére

A rendezvénysorozat már szeptember 5-én megkezdődik, és egészen 11-éig tart. A jól megszokott kulturális és hagyományápoló rendezvények mellett idén is megrendezik a Nemzetközi Hőlégballon versenyt.

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.