Ugrás a tartalomra
kosarlabdapálya
Pannon RTV

Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán

2017-10-12
16:18
Forrás
Pannon RTV
Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán, most a Május elseje utcában. Az új burkolattal a sportolni vágyók ezentúl korszerű feltételek mellett játszhatnak, edzhetnek.

Elsőnek Szabadka polgármestere próbálta ki a felújított kosárlabdapályát. A beruházás értéke csaknem másfél millió dinár. A befektetés teljes mértékben az önkormányzatnak köszönhető - nyilatkozta Bogdan Laban. „Láthatja mindenki, amit a helyi önkormányzat, illetve a város megígér az úgy is történik. Az utóbbi tíz napban ez a második sportpálya, ahol fel van újítva a burkolat. A burkolat új, és ebben a ritmusban folytatjuk is majd.”

A pálya a legmodernebb rekortán vagyis öntött gumi burkolatból készült. Az ilyen típusú burkolat használata az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
Horvát Tímea, alpolgármester, Szabadka: „Fontos az az adat is, hogy amint megígértük, az elkövetkezendő időszakban Palicson a sportpályák fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Ma pedig a közbeszerzést nyissuk meg a Sportcsarnok klimatizációs árajánlataival kapcsolatosan.”

Az átadón jelen volt Nemanja Simović, a Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja és Tóth Róbert, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója is.

sportpálya
Szabadka
felújítás
Bogdan Laban
polgármester

Most

20:54

Borús napok jönnek

Vasárnap borult lesz az ég, Szabadka területén havas eső is előfordulhat. A hőmérséklet csökken, a legmelegebb órákban 3 Celsius-fok, éjszaka pedig fagypont körüli hőmérséklet lesz.
20:12

Fegyvert foglalt le a koszovói rendőrség

Két pisztolyt, lőszert és két kést foglalt le a koszovói rendőrség egy Gračanica melletti faluban hat albán nemzetiségű személytől. Az előállítottaktól pénteken két fémrudat is elkoboztak.
20:00, Frissítve: 20:10

A perui tengerparton tartott misét Ferenc pápa

Peru északi részén, Trujillo tengerpartján tartott misét Ferenc pápa szombaton, és azzal vigasztalta a tavalyi áradásokban földönfutóvá vált lakosságot, hogy együtt az élet minden viharát túlélhetik.
19:42, Frissítve: 23:20

Véget ért a 40. Dakar-rali

Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál az osztrák Matthias Walkner bizonyult a legjobbnak. Gyenes Emánuel a 23. lett, Saghmeister Gábor a 79. helyen fejezte be a túrát.

Népszerű

Petrov Nikolina az év első babája Zentán

Tegnap délután megszületett az első zentai baba a helyi közkórház szülészeti osztályán. A kislány volt a kilencedik, aki a zentai szülészeten jött a világra idén, azonban ő volt az első községbeli.