Ugrás a tartalomra
kosarlabdapálya
Pannon RTV

Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán

2017-10-12
16:18
Forrás
Pannon RTV
Újabb sportpályát újítottak fel Szabadkán, most a Május elseje utcában. Az új burkolattal a sportolni vágyók ezentúl korszerű feltételek mellett játszhatnak, edzhetnek.

Elsőnek Szabadka polgármestere próbálta ki a felújított kosárlabdapályát. A beruházás értéke csaknem másfél millió dinár. A befektetés teljes mértékben az önkormányzatnak köszönhető - nyilatkozta Bogdan Laban. „Láthatja mindenki, amit a helyi önkormányzat, illetve a város megígér az úgy is történik. Az utóbbi tíz napban ez a második sportpálya, ahol fel van újítva a burkolat. A burkolat új, és ebben a ritmusban folytatjuk is majd.”

A pálya a legmodernebb rekortán vagyis öntött gumi burkolatból készült. Az ilyen típusú burkolat használata az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
Horvát Tímea, alpolgármester, Szabadka: „Fontos az az adat is, hogy amint megígértük, az elkövetkezendő időszakban Palicson a sportpályák fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Ma pedig a közbeszerzést nyissuk meg a Sportcsarnok klimatizációs árajánlataival kapcsolatosan.”

Az átadón jelen volt Nemanja Simović, a Városi Tanács sport- és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja és Tóth Róbert, a Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója is.

sportpálya
szabadka
felújítás
Bogdan Laban
polgármester

Most

21:28, Frissítve: 22:10

Összeért a híd két íve

Összeértek a mederhíd ívei, s tizennyolc év után újra átível a Dunán az újvidéki Žeželj-híd. Egyelőre csak gyalogosan lehet átkelni rajta a folyón Újvidék és Pétervárad között.
20:37, Frissítve: 21:06

Citeratalálkozót tartottak Adorjánon

Az idén harmadik alkalommal rendezték meg a „Szól a citera” elnevezésű citeratalálkozót Adorjánon. A szervező Szőke Tisza Művelődési Egyesület mellett még hét csoport lépett színpadra.

Népszerű

Horgosi Szüreti Napok

Szüreti Napok Horgoson

Kiállításmegnyitókkal kezdődtek a 28. Horgosi Szüreti Napok rendezvényei. A sportversenyekkel és gyermekprogramokkal tarkított eseményre külföldről is érkeztek vendégek.