Ugrás a tartalomra

Újabb útlezárás Szabadkán

2023.09.27
15:17
Forrás
Pannon RTV
Ideiglenes útlezárás lesz csütörtökön és pénteken a Galleria szálloda környékén Szabadkán.

A hotel homlokzatának felújítási munkálatai miatt lesznek forgalomkorlátozások. Csütörtökön, azaz holnap reggel 6 és este 6 óra között a Pancsova utca egy részén, valamint a Corvin Mátyás és a Vuk Karadžić utcában lesznek lezárások. Pénteken szintén reggel 6 és este 6 óra között a Vuk Karadžić utca egyik szakaszán számíthatunk korlátozásra.

útlezárás

Most

07:19, Frissítve: 07:25

Ködös, borult, esős idő

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.
22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.