Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes/illusztráció

Újranyitott a felsőhegyi gyógyszertár

2021.10.13
15:29
2021.10.13
15:37
Forrás
Magyar Szó
Az állami gyógyszertárak magánosítását követően, ahogyan a zentait és a tornyosit is, úgy ezt is a Cvejić gyógyszertár üzemelteti.

A hivatalos megnyitón jelen volt Czegledi Rudolf, Zenta polgármestere is. Az illetékesek elmondták, a felsőhegyi gyógyszertár megnyitása hosszabb folyamatot vett igénybe, hiszen nem csak a bérbeadási feltételeket kellett megteremteniük, hanem az épület legalizációját is el kellett végezni. Az üzlet igyekszik ellátni nem csak a falubeliek, de a környékbeli tanyán élő polgárok gyógyszerszükségleteit is - hangzott el az eseményen.

Felsőhegy
gyógyszertár
Czegledi Rudolf

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.