Ugrás a tartalomra

Újvidék felszabadulásának megünneplésére készülnek

2016.10.04
13:31
Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Zoran Đorđević védelmi miniszterrel és Ljubiša Diković vezérkari főnökkel tárgyalt Újvidéken
Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Zoran Đorđević védelmi miniszterrel és Ljubiša Diković vezérkari főnökkel tárgyalt Újvidéken. A találkozó apropója a város második világháborús felszabadulásának évfordulója volt. A felek arról beszéltek, hogy október 22-én Újvidék Városa, a védelmi minisztérium és a tartományi kormány közösen szervezi meg azt a rendezvényt, amelyen a szerb katonaság bemutatja új fegyverzetét és felszerelését, valamint katonai bemutatóra is sor kerül.Az ezt megelőző napon, vagyis 21-én a védelmi minisztérium művészeti osztálya koncertet tart a Szerb Nemzeti Színház nagytermében.
Újvidék
Igor Mirović
védelmi miniszter
felszabadulás napja
katonai bemutató
vezérkari főnök

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.