Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap

Újvidéken is megemlékeztek a fasizmus feletti győzelemről

2019-05-09
13:34
2019-05-09
19:09
Forrás
Pannon RTV
Ebből az alkalomból Miloš Vučević a város polgármestere és a Szerbiai Katonaság képviselői megkoszorúzták a városi temetőben az emlékművet.

Vučević az eseményen gratulált az újvidékieknek. A fasizmus leverését pedig a jó győzelmének nevezte a rossz felett.

Miloš Vučević, polgármester, Újvidék: „Sajnos ma is találkozhatunk a nácizmussal és a fasizmussal. Ezt valahogy másképp csomagolják, de jelen van. Figyelmesnek és óvatosnak kell lennünk. Fel kell ismernünk a ránk leselkedő veszélyt.”

Újvidék
fasizmus
győzelem
Milos Vucevic

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.