Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újvidéken melegek a fűtőtestek, rendeződött a helyzet

2021.11.04
15:48
2021.11.04
17:16
Forrás
Pannon RTV
Miloš Vučević meglátogatta a déli fűtőállomást.

A bulgáriai gázvezeték meghibásodása kihatott az újvidéki távfűtési rendszerre is, azonban az illetékeseknek és a Srbijagas közvállalatnak köszönhetően már a délutáni órákban rendeződött a helyzet - nyilatkozta Miloš Vučević, Újvidék polgármestere.

Miután meglátogatta a déli fűtőállomást, azt mondta, az Újvidéki Távfűtőművek felhasználóit nem érte kár.

Pannon RTV

"Ebben a fűtőműbe, amelyet ma körbejártunk, azaz a Dél elnevezésű állomásba az Újvidéki Távfűtőművek két évvel ezelőtt 500 millió dinárt fektetett. Be lett építve minden, a legmodernebb eszközök és a technológiailag legfejlettebb, leghatékonyabb és leggazdaságosabb felszerelés. Emellett kiépült a kogenerációs erőmű is, sorban a második, illetve azon kettő egyike, amely az Újvidéki Távfűtőművek tulajdonában van. Ez 4 megawatt teljesítményű, és az Újvidéki Távfűtőművek ezzel másfél év alatt 3 millió euró értékben fejlesztett áramot."

fűtés
gáz
Újvidék
meghibásodás

Most

11:56

Casper Ruud harmadik a világranglistán

A norvég Casper Ruud a szöuli negyeddöntős búcsúja után a másodikról a harmadik helyre csúszott vissza a férfi teniszezők világranglistáján, melyet a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
11:41, Frissítve: 11:48

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.
10:01

Itt a vénasszonyok nyara

Szeles idővel indult a hét térségünkben. Keddre azonban veszít erejéből a szél. A napsütést időnként az erősebben megnövekvő gomolyfelhők zavarhatják meg, helyenként még előfordulhatnak futó záporok.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.