Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Ülésezett a magyarkanizsai KKT

2020-11-26
14:49
2020-11-26
20:35
Forrás
Pannon RTV
26 millió dinárral növekedett Magyarkanizsa község költségvetése január és szeptember között a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Egyebek között erről is szó esett a Községi Képviselő-testület ülésén.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Január és szeptember között idén 606 millió dinár bevétele volt a községnek, egyéb tényezők és a világjárvány miatt a kiadások is emelkedtek. A képviselők 35 napirendi pontot vitattak meg a mai ülésen.

Pletikoszity Tibor, magyarkanizsai önkormányzati frakcióvezető, VMSZ: „Növekedtek a kiadások is. A tavalyi 572 millió dinárról 636 millió dinárra növekedett az idei évi költségvetési kiadás. Itt ezt több tényező is befolyásolta. Az egyik nagy tétel volt, ami a kiadások között szerepelt, az a 71 millió dináros víztisztítóra való összeg kiválasztása, valamint a világpiacon a jelenlegi állás szerinti igen alacsony szintű kőolajszármazékoknak az ára. Tehát a nyers kőolaj ára és körülbelül 30 millió dinárral kevesebb pénz folyt be a naftarentára vonatkozó tételből.”

Magyarkanizsa
kkt
Községi Képviselő-testület
bevétel
kiadás
költségvetés

Most

16:26, Frissítve: 16:38

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.