Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Utcai kiállítás tekinthető meg Zentán

2019-09-11
19:08
2020-01-25
14:16
Forrás
Pannon RTV
Berzenczey Domokosra városépítő főmérnök és a zentai vasút története előtt állít emléket a városháza aulája mellett megnyílt állandó tárlat Zentán.

A bemutató Tari László helytörténész munkáját dicséri, amelyben korabeli fotókkal is illusztrálva bemutatja, hogyan vette fel a város mai arculatát. Az önkormányzat, a községi idegenforgalmi szervezet valamint a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ által közösen életre hívott tárlatot bárki megtekintheti, aki elsétál a zentai városháza mellett.

Perpauer Attila, oktatással és művelődéssel megbízott tag, Zenta KT: „A múlt század elején a városképet formálta meg, a ma is látható épületekkel, valamint a 130 éves zentai vasútról egy kiállítást tekinthetünk meg. Ez utcai kiállítás jellegű, ami azt jelenti, hogy egészen novemberig megtekinthető.”

kiállítás
Berzenczey Domokos
Tari László
tárlat
Zenta

Most

22:57

Akvarell városképek

A szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban nyílt meg Kovács Flórián akvarellfestő első festménykiállítása. Flórián elsősorban fényképész és a fotói kiindulópontot jelentenek a festészetében is.
22:07, Frissítve: 22:53

Falusi turizmus Kisoroszon

Egyre népszerűbb a falusi turizmus. A csendes kis vidéki élet teljesen kikapcsolja az embert, emellett jobban megismerheti a helyiek szokásait és hagyományait.

Népszerű