Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Útfelújítások Szabadkán

2019-05-09
20:52
2019-05-09
20:58
Forrás
Pannon RTV
A tervek szerint Szabadkán számos utca burkolatát újítják fel a közeljövőben – jelentette be Horvát Tímea, a város alpolgármestere (VMSZ) Közügyek című műsorunkban.

Elmondta, az önkormányzat 33 millió dinárt különített el a munkálatok kivitelezésére. A mezőutak rendezése már több helyen Palicson, Királyhalmán és Hajdújáráson is megkezdődött, jövő héten pedig Csantavér és Kisbosznia területén is megkezdik a munkálatokat.

„A helyi közösségek, mint prioritásként leadtak útszakasz, vagy utcák felújítására, vagy útburkolat javítására. Ennek keretén belül az elkövetkezendő időszakban több helyszínen is Szabadkán meg fog kezdődni az útszakaszok felújítása, például Kisradanovácon a Jug Bogdan utcának a felújítása fog megkezdődni, a Kertvárosban az Anton Aškerc, de mondjuk a Prozivkának ismert, Harcosok sorakozója településen is utcák lesznek felújítva, és ami nagyon fontos, hogy nem csak a város központra összpontosulunk, hanem a kültelepülésekre is.”

útfelújítás
Szabadka
Horvát Tímea

Most

08:50, Frissítve: 09:06

Gyilkosság és öngyilkosság Kruševacon

Lelőtte feleségét és annak testvérét szombaton délelőtt egy kruševaci kávézó teraszán az 57 éves M.J., majd elmenekült a helyszínről - áll a szerb belügyminisztérium közleményében.
08:44, Frissítve: 10:08

Bojkott mellett döntött az ellenzék

A választások bojkottja mellett döntött szombati ülésén a Demokrata Párt, a Szociáldemokrata Párt és az Együtt Szerbiáért szervezet egyesülésével létrejött Egyesült Demokrata Párt.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.