Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Útjavítás kezdődik ma az autópályán Topolyánál

2021.04.21
11:55
2021.04.21
12:20
Forrás
Pannon RTV
Három napig útkarbantartási munkálatokat végeznek az autópályán Újvidék irányába a topolyai lehajtónál és felhajtónál, emiatt az elkövetkező napokban többször leállítják a forgalmat - áll a Szerbia Útjai Közvállalat értesítésében.

Ma megkezdték az előkészületeket a felújításhoz. Holnap 9 és 13 óra között a lehajtót nem lehet majd használni Topolyánál, míg pénteken ugyanebben az időben a felhajtó lesz lezárva. Az illetékesek alternatív útvonalként a bácsfeketehegyi és újzsedniki csomópontok használatát javasolják.

autópálya
útjavítási munkálatok

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű