Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Útlezárások lesznek Szabadkán

2020-09-26
22:06
Forrás
subotica.com
Hétfőtől több utcát is lezárnak, valamint néhány városi buszjárat útvonalát is megváltoztatják útfelújítási munkálatok miatt Szabadkán - írja a subotica.com.

A forgalmi korlátozások két hétig lesznek érvényben. A szeptember 28-a és az október 12-e közötti időszakban felfüggesztik a forgalmat a Zsinagóga, valamint a Jakab és Komor téren. A Széchenyi István, a Rudics és a Petőfi Sándor utcai részt a Jakab és Komor tér kereszteződésétől a Kossuth Lajos tér körforgalmáig és a Fasizmus áldozatainak teréig lezárják az adott időszakra. A városban torlódás alakulhat ki, mindenki vegye figyelembe a korlátozásokat - tájékoztatnak az illetékesek.

Szabadka
útlezárás

Most

15:57, Frissítve: 16:09

Veszélyben a hólyagfű

A források elterelése veszélyezteti a Pešter-fennsík aljában található lápot, amely egy ritka húsevő növénynek, a hólyagfű egy fajtájának az egyedüli élőhelye a Balkán-félszigeten.
13:59

Leszállt a Holdra a Csang'o-5 kínai űrszonda

Az ősi kínai holdistennőről elnevezett űrszondát november 23-án indítottak útnak azzal a céllal, hogy kőzetmintákat gyűjtsön, amelyek segíthetik a tudósokat az égitest eredetének és kialakulásának megértésében.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.