Ugrás a tartalomra
Pixabay/ponce_photography

Uzsonnát biztosítanak a hátrányos helyzetű diákoknak

2021.03.03
17:09
Forrás
subotica.com
Több mint 900 hátrányos helyzetű diák kap uzsonnát a szabadkai önkormányzat támogatásának köszönhetően.

Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális ügyekkel megbízott tagja elmondta, jellemzően a szociális helyzet határozza meg, hogy ki jogosult az étkezési támogatásra. A város idén 13,8 millió dinárt különített el a költségvetésből a támogatásra. Az uzsonnát 22 szabadkai általános iskola jogosult diákjai kapják, a legtöbben három városi és két peremvárosi iskolában, a Matko Vuković, a Đuro Salaj, valamint a Széchenyi István Általános Iskolában, továbbá a bajmoki és a csantavéri iskolákban.

uzsonna
Szabadka
Ilija Đukanović
hátrányos helyzetű

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29, Frissítve: 11:55

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.