Ugrás a tartalomra

Vakolat és tégla zuhant a járdára

2024.02.09
11:09
2024.02.09
16:04
Forrás
Pannon RTV
Nagyobb fal- és vakolatdarabok, valamint teljes téglák is a járdára és a parkolóra zuhantak az éjjel Szabadka belvárosában, a Pannon RTV és a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar közelében.

Az omladozó épületben található lakások többnyire magántulajdonúak, de olyan egyesületeknek is otthont ad, mint például a szabadkai Vakok és Gyengénlátók Egyesülete. Személyi sérüléssel vagy anyagi kárral kapcsolatos információ nem érkezett szerkesztőségünkhöz.

Az eset vélhetően az éjszaka folyamán történt, reggel már csak a nagy területet beborító törmelékre lettek figyelmesek az arra járók. Az utca egyébként napközben igen forgalmas, a közelben tanuló egyetemisták is gyakran járnak arra, és autók is szoktak parkolni az épület mellett.

A szabadkai Kommunális Rendőrség pénteken reggel felmérte a terepet, a további intézkedésekről a későbbiekben nyilatkoznak. A területet elkerítették. A szóban forgó épület felújítása évek óta tervben van, de eddig csak néhány magánlakást újítottak fel a lakók, a homlokzat renoválása azonban nem történt meg.

kommunális rendőrség

Most

Népszerű