Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár/illusztráció

Választási eredmények Óbecse községből

2019-10-22
10:08
2019-10-22
16:27
Forrás
Pannon RTV
66 tanácstagot delegálhat a Szerb Haladó Párt Óbecse község helyi közösségeibe a vasárnap megtartott választások eredményeként.

Az előzetes adatok alapján a részvételi arány 31,7 százalékos volt, ami 18 százalékkal magasabb, mint négy évvel korábban volt. A választók összesen 83 tanácstagot választottak meg a három óbecsei, a péterrévei, a bácsföldvári és a dreai helyi közösségek új vezetőségébe.

Vuk Radojević a Szerb Haladó Párt óbecsei elnöke: „Ezek az adatok világosan rámutatnak a Szerb Haladó Párt és jelöltjeink támogatottságának növekedési trendjére. A támogatottság növekedése néhány százaléktól akár 100 százalékig terjed, sőt egy szavazóhelyen 150 százalékkal is nagyobb, mint amilyen 2015-ben volt. Ezek komoly eltérések, és a Szerb Haladó Párt támogatottságának a jelentős növekedését mutatják Óbecse község területén. ”

Óbecse
választás
VMSZ
Szerb Haladó Párt
eredmény

Most

11:26, Frissítve: 14:12

Új nevet kap Csongrád-megye

Trianon századik évfordulójától, június 4-étől Csongrád megye neve Csongrád-Csanád megye lesz - jelentette be Juhász Tünde kormánymegbízott hétfőn Szegeden.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.