Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár/illusztráció

Választási eredmények Óbecse községből

2019-10-22
10:08
2019-10-22
16:27
Forrás
Pannon RTV
66 tanácstagot delegálhat a Szerb Haladó Párt Óbecse község helyi közösségeibe a vasárnap megtartott választások eredményeként.

Az előzetes adatok alapján a részvételi arány 31,7 százalékos volt, ami 18 százalékkal magasabb, mint négy évvel korábban volt. A választók összesen 83 tanácstagot választottak meg a három óbecsei, a péterrévei, a bácsföldvári és a dreai helyi közösségek új vezetőségébe.

Vuk Radojević a Szerb Haladó Párt óbecsei elnöke: „Ezek az adatok világosan rámutatnak a Szerb Haladó Párt és jelöltjeink támogatottságának növekedési trendjére. A támogatottság növekedése néhány százaléktól akár 100 százalékig terjed, sőt egy szavazóhelyen 150 százalékkal is nagyobb, mint amilyen 2015-ben volt. Ezek komoly eltérések, és a Szerb Haladó Párt támogatottságának a jelentős növekedését mutatják Óbecse község területén. ”

Óbecse
választás
VMSZ
Szerb Haladó Párt
eredmény

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.