Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár/illusztráció

Választási eredmények Óbecse községből

2019-10-22
10:08
2019-10-22
16:27
Forrás
Pannon RTV
66 tanácstagot delegálhat a Szerb Haladó Párt Óbecse község helyi közösségeibe a vasárnap megtartott választások eredményeként.

Az előzetes adatok alapján a részvételi arány 31,7 százalékos volt, ami 18 százalékkal magasabb, mint négy évvel korábban volt. A választók összesen 83 tanácstagot választottak meg a három óbecsei, a péterrévei, a bácsföldvári és a dreai helyi közösségek új vezetőségébe.

Vuk Radojević a Szerb Haladó Párt óbecsei elnöke: „Ezek az adatok világosan rámutatnak a Szerb Haladó Párt és jelöltjeink támogatottságának növekedési trendjére. A támogatottság növekedése néhány százaléktól akár 100 százalékig terjed, sőt egy szavazóhelyen 150 százalékkal is nagyobb, mint amilyen 2015-ben volt. Ezek komoly eltérések, és a Szerb Haladó Párt támogatottságának a jelentős növekedését mutatják Óbecse község területén. ”

Óbecse
választás
VMSZ
Szerb Haladó Párt
eredmény

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.