Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Változatos programok a törökbecsei Nagyboldogasszony Napokon

2019-08-20
16:48
2019-08-20
19:46
Forrás
Pannon RTV
A hétvégén 26. alkalommal tartják meg Törökbecsén a Nagyboldogasszony Napok elnevezésű rendezvényt.

Pénteken 15 órakor nyílik meg a Poljo-Fest mezőgazdasági vásár, lesz tamburazenével kísért halászléfőző-verseny is, este tízkor pedig Zvonko Bogdan ad koncertet. Szombaton este nyolckor lép színpadra a magyarországi Pokolgép, majd a Hladno Pivo és a Van Gogh együttes szórakoztatja a közönséget. A vasárnapi lovas fogatok bemutatóját követően, este nyolckor a Dejan Petrović Big Band lép színpadra, utána pedig Svetlana Ražnatović, ismertebb nevén Ceca. A három nap alatt gyermekprogramok, kézművesek és kézműves sörök is várják a látogatókat.

Saša Maksimović, polgármester, Törökbecse: „Az előadóknak köszönhetően minden eddiginél több látogatóra számítunk. Nekünk, mint házigazdáknak arról kell gondoskodnunk, hogy mindannyian jól érezzék magukat, hogy a látogatók biztonságban legyenek, mert mint tudják, ez egy családi rendezvény, amelyen nagy gondot fordítunk a vendégeinkre. Nekünk szélesebb a látogatóink köre, mint több rendezvénynek, az Exitnek és Gučának is szűkebb közönsége van. A törökbecsei rendezvényre gyerekek is érkeznek, de van kézműves vásárunk és mezőgazdasági várásunk, valamint koncertjeink is lesznek.”

Nagyboldogasszony Napok rendezvénysorozat
Törökbecse

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű