Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Városi fürdő- és szabadidőközpontot építenek Törökbecsén

2022.03.30
15:35
2022.03.30
15:40
Forrás
Pannon RTV
A több mint kétezer négyzetmétert felölelő fedett Városi Spa Központ a Tisza közvetlen közelében lévő, valamikori tejgyár helyén lesz, amelynek kiépítési munkálatait a tervek szerint legkorábban május végén kezdik meg, és két év múlva fejezik be.

A fedett fürdő 1200 négyzetméter alapterületű, kétszintes lesz, amely kisebb étteremmel, medencékkel rendelkezik majd. Az új komplexum kiépítési munkálatai két szakaszban történnek. Az első fázisban a fedett rész épül meg, a másodikban viszont az önkormányzat tervbe vette a kültéri medencék kiépítését is, amelynek beruházásához illetékes szerveknél pályáznak majd.

A Városi Spa Központ lehetőséget nyújt az úszóiskolák működtetéséhez is, amit a törökbecsei diákok mellett szervezett, ingyenes utaztatással a Beodra-Karlova-i, kumáni, bocsári kicsiknek is elérhetővé tesznek.

A törökbecsei Városi Spa Központ fedett részének beruházási összköltsége 493 millió dinár. A projektet a tartományi kormány is támogatja.

Törökbecse
fürdő
szabadidő

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.