Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Városmarketing Gyémánt Díjban részesült Magyarkanizsa

2021.09.17
07:19
2021.09.17
16:22
Forrás
Pannon RTV
A díjátadót csütörtökön délután tartották a budapesti Haris Parkban.

Magyarkanizsa község önkormányzata a Hello Kanizsa nevezésével külső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pályázott eredményesen.

Rekordszámú, 149 pályázat érkezett be idén a kiírásra, és 101 gyémántot osztottak ki az ünnepélyes díjkiosztón - hangzott el a rendezvényen.

Papp-Váry Árpád, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke: "Ráadásul, most először már határon túli település is van, úgyhogy nagyon köszönjük itt külön, Magyarkanizsa az első, akik ezt megkezdték, és bízunk benne, hogy jövőre még több határon túli pályázó csatlakozik majd."

Pannon RTV

Magyarkanizsa község önkormányzata a Hello Kanizsa nevezésével külső kommunikációs megoldások és tartalom kategóriában pályázott eredményesen. Fejsztámer Róbert polgármester elmondta, szerették volna megmutatni, hogy mindazt, ami Magyarországon már évtizedek óta létezik, Vajdaságban is meg lehet csinálni. Hozzátette, egy magyarországi cég segített nekik ebben az aprólékos, sokrétű és hosszan tartó munkában, amely a városmarketinget fejlesztette.

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere: "Ez a másfél év alatt a helyi szakembereink, a helyi, főleg idegenforgalomhoz köthető szakgárda egy hatalmas szintugrásban vehetett részt, hiszen olyan gyorsan tudott felzárkózni a Magyarországon már régóta jelenlévő városmarketinghez, ami nekünk éveket spórolt, tehát ebben a munkában természetesen a mi helyi embereink is részt vettek, és ez volt az én kikötésem is, mint polgármesteré, hogy egy olyan rendszert szeretnék, ami utána hosszú távon fenntartható."

Pannon RTV

Ez a díj ráirányítja a városmarketing területére a figyelmet - hangzott el az eseményen. Emellett azért is fontos, hogy a gyorsan változó marketingtrendekkel mindenki tartani tudja a lépést - mondta el Piskóti István, a díj egyik ötletgazdája, a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének igazgatója.

Piskóti István, a zsűri elnöke: "Ennek a pályázatnak ez az egyik értelme, hogy felhívjuk a figyelmet ezekre a tendenciákra, megismertetjük egyébként ugye a jó megoldásokat, mert ezek a pályázatok most itt részben elhangzottak, részben elérhetőek, tehát lehet egymástól tanulni, ezért szervezünk konferenciákat."

Az ünnepélyes díjkiosztóra a marketing szakma legnagyobb eseményének számító Marketing Summit Hungary rendezvényen került sor.

Gyémánt Díj
Magyarkanizsa
városmarketing
Fejsztámer Róbert

Most

07:36

Mától bírságolnak

Szerbia kormányának döntése értelmében szombaton 22 órakor megkezdődött a covid-igazolványok ellenőrzése, és október 25-étől, azaz mától büntetik mindazokat, akik ezt az intézkedést nem tartják be.
20:07, Frissítve: 07:57

150 éves a szabadkai Népkör

Egyedülálló jubileumot ünnepel a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ. Az intézmény megkezdte 150. évadát. Gálaműsort és díjátadó ünnepséget tartottak.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.