Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Városnapi hálaadó szentmise

2020-09-11
19:18
Forrás
Pannon RTV
Hálaadó szentmisét tartottak a zentai Lisieux-i Kis Szent Teréz-emléktemplomban a település napja és a zentai csata 323. évfordulója előtti tisztelgés jegyében.

A Nagy József esperes-plébános által celebrált szentmisén a helyi önkormányzat tisztségviselői is megjelentek, köztük Czegledi Rudolf, a község polgármestere, Rácz Szabó Márta, a Községi Képviselő-testület alelnöke, valamint a Községi Tanács és a KKT több tagja is. A mise a járványügyi előírások miatt a korábbiaknál szerényebb körülmények között megtartott zentai városnapi programsorozat záróeseménye volt. Az önkormányzat illetékesei abban bíznak, hogy jövőre újra a megszokott módon, sokszínű programkínálattal és tömeges rendezvényekkel ünnepelhetik majd együtt a zentaiak és vendégeik a város napját és a zentai csata évfordulóját.

mise
hálaadó
Zenta
városnap
zentai csata
templom
Lisieux-i Kis Szent Teréz-emléktemplom
Nagy József
Czegledi Rudolf

Most

16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.