Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Városrendezési tervekről szavaztak az újvidéki VKT-n

2021.11.29
13:50
2021.11.29
15:54
Forrás
Pannon RTV
Városrendezési tervekről és a kilenc hónapra vonatkozó költségvetés megvalósulásáról szavaztak Újvidék Város Képviselő-testületének ülésén.
Pannon RTV

A 33,7 milliárd dináros költségvetés 70 százaléka befizetésekből származik, ami a jó életszínvonal mutatója, értékelte Milan Đurić alpolgármester. Elhangzott, a tervek között szerepelnek építkezések Futakon, valamint az Újtelep és Podbara városrészekben is fejlesztenek majd.

Pannon RTV

Az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ jelenleg is felújítás alatt áll, a központi költségvetésből is fedezik a munkálatokat - mondta Kiss Gyula, a VMSZ önkormányzati parlamenti képviselője.

„Az idei évben az Újvidék Város költségvetéséből előrelátott 62 millió dinárral rendelkezünk, és kihangsúlyoznám, hogy jól haladnak a munkálatokkal. Meglehet, hogy az a bizonyos előírt határidőn belül is tudnak teljesíteni a kivitelezők, és ezáltal időben be tudják fejezni a munkákat. Maga az intézményesítés folyamata is jól halad.”

Városi Képviselő-testület
VKT
Újvidék
Kiss Gyula
költségvetés

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.