Ugrás a tartalomra
Pixabay-Nottmpictures

Védjük a növényeket, de ne feledkezzünk meg a környezetünkről sem!

2021.07.10
21:26
2022.05.13
13:42
Forrás
Pannon RTV
Elszállítják a kiürült növényvédő szeres flakonokat Magyarkanizsán.

Július folyamán elszállítják az üres növényvédő szeres flakonokat Magyarkanizsa községben. Az érdeklődők a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége magyarkanizsai falugazdász irodájában jelentkezhetnek az erre kijelölt zsákok átvételére. A hulladékot három településen lehet majd átadni, Oromon, Horgoson és Magyarkanizsán. A pontos időpontról a későbbiekben értesítik a gazdákat.

Skutera Éva, falugazdász, Magyarkanizsa: „A másik fő szempont, hogy aki IPA pályázaton vett részt, vagy fog részt venni, ugyan a pályázathoz nem kell, de a lebonyolításához az erről szóló dokumentumot kérhetik, tehát, hogy hivatalosan is elszállították a vegyszeres flakonokat, azt viszont kérni fogják, valamint, hogy védjük környezetünket is.”

növényvédő szer
flakon
elszállítás
kiürült
falugazdász
Skutera Éva

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű