Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Virtuális piac Újvidéken

2020.04.04
13:39
2020.04.04
13:47
Forrás
Dnevnik
A virtuális piaci standok Újvidéken is egyre több eladót és vásárlót gyűjtenek össze a Facebookon.

A Pijaca Novi Sad nevű csoport március 22-étől gyűjti egy helyre az összes újvidéki piac kínálatát, és közel 15.000 tagot számlál. Ezen kívül van még néhány kisebb, hasonló csoport, amelyek adott városrészekre, termelőkre vagy termékekre vonatkoznak. A termékek árai változóak, és számos termelő vállal ingyen házhozszállítást. Sok vásárló ezekben a csoportokban elsődlegesen leginkább azokat az árusokat keresi, akiktől már hosszú ideje vásárol, mások pedig az ajánlatokra és véleményekre hagyatkoznak.

online
virtuális
piac
Újvidék
termelő
vásárló
kínálat
ajánlat

Most

13:49, Frissítve: 14:00

Folytatódnak a harcok a Közel-Keleten

Hajnalban is folytatódtak a harci cselekmények Izrael és a palesztin Hamász között. A Gázai övezetből rakétákkal támadtak, míg Izrael légicsapásokat mért a Hamász állásaira.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.