Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Víz nélkül marad holnap Nagybecskerek

2019-05-30
17:11
Forrás
VajdaságMa
Kilenc órán keresztül víz nélkül lesz holnap Nagybecskerek - 8-tól 17 óráig szünetel a szolgáltatás.

A kimaradás oka, hogy az Elektrovojvodina munkásai a trafóállomáson végeznek munkálatokat, amely a városi vízhálózat kútjainak pumpájához biztosítja az áramot. Az áramszünetet kihasználják a Városi Vízművek dolgozói is, és elvégezik a rendszeres ellenőrzéseiket, a saját trafóállomásaik karbantartását, valamint a vízellátó hálózat elavult fő zárját is lecserélik. A tervezett munkák elvégzése után a vízhálózatot is kimossák, és megtörténhet, hogy a csapvíz zavaros lesz az esti órákban.

Nagybecskerek
vízellátás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.
13:46, Frissítve: 17:51

Gyermekkortól óvjuk szemünk világát!

Ingyenes szemészeti ellenőrzést tartottak a gyermekek világnapja alkalmából a szabadkai Kuća zdravlja szemészeti központban. A vizsgálatra 4 és 12 év közötti gyerekeket és szüleiket várták.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.