Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Víz nélkül marad holnap Nagybecskerek

2019.05.30
17:11
Forrás
VajdaságMa
Kilenc órán keresztül víz nélkül lesz holnap Nagybecskerek - 8-tól 17 óráig szünetel a szolgáltatás.

A kimaradás oka, hogy az Elektrovojvodina munkásai a trafóállomáson végeznek munkálatokat, amely a városi vízhálózat kútjainak pumpájához biztosítja az áramot. Az áramszünetet kihasználják a Városi Vízművek dolgozói is, és elvégezik a rendszeres ellenőrzéseiket, a saját trafóállomásaik karbantartását, valamint a vízellátó hálózat elavult fő zárját is lecserélik. A tervezett munkák elvégzése után a vízhálózatot is kimossák, és megtörténhet, hogy a csapvíz zavaros lesz az esti órákban.

Nagybecskerek
vízellátás

Most

19:50, Frissítve: 20:01

Osztrák, francia és brit szecesszió a magyar fővárosban

A szecesszió szó hallatán sokaknak Szabadka jut eszébe annak városképe miatt. Ugyanakkor Budapest is rejteget szecessziós kincseket. Ha nem is az épületek kinézetében, a Ráth György-villában biztosan rábukkanhatnak a századforduló kincseire.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.

Világszerte erdőtüzek pusztítanak

Hatalmas erdőtüzek pusztítanak Európa nyugati részén és ázsiai határán, valamint az Egyesült Államok nyugati részén és Szibériában is.