Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Víz nélkül marad holnap Nagybecskerek

2019.05.30
17:11
Forrás
VajdaságMa
Kilenc órán keresztül víz nélkül lesz holnap Nagybecskerek - 8-tól 17 óráig szünetel a szolgáltatás.

A kimaradás oka, hogy az Elektrovojvodina munkásai a trafóállomáson végeznek munkálatokat, amely a városi vízhálózat kútjainak pumpájához biztosítja az áramot. Az áramszünetet kihasználják a Városi Vízművek dolgozói is, és elvégezik a rendszeres ellenőrzéseiket, a saját trafóállomásaik karbantartását, valamint a vízellátó hálózat elavult fő zárját is lecserélik. A tervezett munkák elvégzése után a vízhálózatot is kimossák, és megtörténhet, hogy a csapvíz zavaros lesz az esti órákban.

Nagybecskerek
vízellátás

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.