Ugrás a tartalomra
Tanjug

Vučević: Április végén kezdődik meg az újvidéki covid-kórház építése

2021.04.07
14:57
2021.04.07
16:03
Forrás
Pannon RTV
A tervek szerint a covid-kórház a későbbiekben városi kórházként funkcionál majd.

Április végén kezdődik meg az újvidéki covid-kórház építése - jelentette be ma Miloš Vučević. Újvidék polgármestere hozzátette, több helyszínt is javasoltak, de a végleges döntés két nap múlva születik meg. A tervek szerint a covid-kórház a későbbiekben városi kórházként funkcionál majd.

„A tervek szerint április 20-án kezdődhet meg a kórház építése. Április 20-án, tehát a hónap végén. Lehet az 20-a, 21-e, de 22-e is, hogy most ne hibázzam el a pontos dátumot. De a hónap második felében indul az építkezés, négy hónapos határidővel. A kórházban a tervek szerint 600 ágy lesz, tehát a kruševaci covid-kórháznál nagyobb, míg a batajnicainál kicsit kisebb lesz”

Újvidék
Miloš Vučević
covid-kórház

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!