Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zavartalanul folynak a képzések Magyarkanizsán

2020.07.24
13:08
2020.07.24
16:10
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben a legkisebbektől kezdve a felnőtteken át egészen az idősekig továbbra is mindenkinek szerveznek képzéseket.
Pannon RTV

Oviangol, könyvelés, számítógépes tanfolyam, szerb, angol, német és magyar nyelvi kurzusok elvégzésére is van lehetőség. Az oktatásszervezők alkalmazkodtak a járványügyi helyzethez, eszerint alakítják a csoportok létszámát, így továbbra is várják a jelentkezőket a tanfolyamokra. Búzás Hedvig, a Cnesa oktatásszervezője elmondta, az intézménynek ebben az évben eddig több mint 100 hallgatója volt, jelenleg egy nyári angol foglalkozássorozatra várják a 6-11 éves korú gyerekek jelentkezését.

Pannon RTV

Búzás Hedvig, oktatásszervező, Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény, Magyarkanizsa: „Ez egy angol foglalkozássorozat lenne, öt napon át tartana. Reggel 8-tól délig tartana a képzés, és itt a varázs és a varázslatos témakört járná körül Raffai Sára angoltanárnő vezetésével a csoport. Lesznek egyedi foglalkozások, csoportos foglalkozások, vetélkedők gyerekeknek, kézműves foglalkozások, tehát igyekszünk a legkülönbözőbb módon és módszertannal megközelíteni, és számukra a legjátékosabb módon átadni az angol nyelvtudást.”

Magyarkanizsa
Cnesa
Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
képzés
nyelvtanfolyam

Most

14:01

A Szputnyik második adagját vették fel Zentán

85-en kapták meg vasárnap délelőtt a Szputnyik V második dózisát Zentán. A községben eddig mintegy 7500 adag vakcinát adtak be. Az illetékesek remélik, hogy májusban elérhetik akár a 40-50 százalékos oltottságot a felnőtt lakosság körében.
12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!