Ugrás a tartalomra
Pixabay/PIRO4D

Zenetábor Óbecsén

2020.08.12
12:45
2020.08.12
15:58
Forrás
Pannon RTV
Augusztus 20-a és 30-a között ismét lesz zenetábor az általános iskolás gyerekeknek az óbecsei Népkönyvtárban.

A szervezők a 3 és 7 év közötti gyerekekről sem feledkeztek meg, nekik zeneműhelyt tartanak.

Bár előnyt jelent némi előtudás, az ingyenes programokon olyanok is részt vehetnek, akik még nem játszanak semmilyen hangszeren. A járványügyi szigorítások miatt a táborban ezúttal korlátozott lesz a létszám, jelentkezni augusztus 18-áig lehet.

Marijana Đaković, programszervező: "Egyéni órák lesznek, a tanárok külön-külön foglalkoznak majd a gyerekekkel. Az idén a tábor résztvevői elsajátíthatják majd a rock-és a popzene alapjait, olyan szakemberek segítségével, akik már évtizedek óta jelen vannak Óbecse rock-és popzenei életében. A résztvevők a gitározás, basszusgitározás, zongorázás, dobolás, hegedülés, cimbalmozás, valamint a pop- és rockéneklés alapjaival ismerkedhetnek majd meg."

zenetábor
Óbecse
gyerekek
nyár
hangszerek

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.