Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zenta: Közvita a távfűtésről

2019-08-13
10:43
2019-08-13
17:55
Forrás
Pannon RTV
A közvitán résztvevő polgárok számos ötletet fogalmaztak meg a zentai távfűtéssel kapcsolatban.

Nyilvános közvitát tartottak Zentán a távfűtésről tegnap este. A közvitát azért szervezték meg, hogy az érintettek észrevételeit és tanácsait figyelembe véve egy olyan rendszert tudjanak kialakítani, ami mindenki számára megfelelő - emelte ki Stojkov Igor, a zentai Községi Képviselő-testület titkára. A közvitán résztvevő polgárok számos ötletet fogalmaztak meg a zentai távfűtéssel kapcsolatban. Egyebek között a fizetés módján módosítanának, valamint az eddigi hiányosságokra hívták fel a figyelmet.

Stojkov Igor, titkár, KKT, Zenta: „A fűtés elszámolásról szóló határozat több éven át nagy gondot jelentett ugyanúgy a polgároknak, mint a közvállalatnak az elszámoláskor. Mi törekedtünk, hogy egy olyan határozatot, határozat vázlatot készítsünk, amelybe a polgárok is bele bírnak szólni.”

Zenta
távfűtés

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.