Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zenta: Közvita a távfűtésről

2019-08-13
10:43
2019-08-13
17:55
Forrás
Pannon RTV
A közvitán résztvevő polgárok számos ötletet fogalmaztak meg a zentai távfűtéssel kapcsolatban.

Nyilvános közvitát tartottak Zentán a távfűtésről tegnap este. A közvitát azért szervezték meg, hogy az érintettek észrevételeit és tanácsait figyelembe véve egy olyan rendszert tudjanak kialakítani, ami mindenki számára megfelelő - emelte ki Stojkov Igor, a zentai Községi Képviselő-testület titkára. A közvitán résztvevő polgárok számos ötletet fogalmaztak meg a zentai távfűtéssel kapcsolatban. Egyebek között a fizetés módján módosítanának, valamint az eddigi hiányosságokra hívták fel a figyelmet.

Stojkov Igor, titkár, KKT, Zenta: „A fűtés elszámolásról szóló határozat több éven át nagy gondot jelentett ugyanúgy a polgároknak, mint a közvállalatnak az elszámoláskor. Mi törekedtünk, hogy egy olyan határozatot, határozat vázlatot készítsünk, amelybe a polgárok is bele bírnak szólni.”

Zenta
távfűtés

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.