Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zenta polgármestere elégedett az önkormányzati csapat munkájával

2021.08.27
16:07
2021.08.27
22:15
Forrás
Pannon RTV
Az elmúlt évet összegezvén tartott sajtótájékoztatót Czegledi Rudolf.

Zenta polgármestere hangsúlyozta, elégedett az erős és egységes önkormányzati csapat a lakosság igényeit prioritásként kezelő munkájával. Nagy hangsúlyt fektettek a község utcáinak, valamint a falvaikhoz tartozó bekötőutak aszfaltozására és új jelzőlámpák kihelyezésére és a város építészeti elemeinek rekonstrukciós munkálataira, beleértve a zentai kis zsinagóga teljes körű felújítását.

Pannon RTV

Az egészségügyi szektort érintően jelentős előrelépésként könyvelte el a község állami patikáinak magánosítását, környezetvédelmi intézkedések tekintetében pedig nagy léptékűnek jellemezte az energiahatékonysági pályázaton való sikeres részvételt.

Pannon RTV

Czegledi Rudolf, polgármester, Zenta: „Úgy érzem, hogy ez a Zentán összeállt új önkormányzatnak rögtön komoly problémákat kellett megoldania. Sikeresen vette ezt az egy évet, hiszen a város teljes mértékben tudott működni. A fejlesztéseket is, amint kitűztünk és kaptunk rá támogatást vagy pedig önerőből tudtunk megvalósítani, ezeket mind sikeresen fejeztük be, és azok a pályázatok is, amik most folyamatban vannak, jelen állás szerint sikeresen tudjuk befejezni. Részemről köszönet az itt dolgozóknak és ennek a csapatnak.”

Zenta
Czegledi Rudolf
évértékelő

Most

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.