Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Zenta szinte minden városrésze kap majd új aszfaltburkolatot

2022.05.26
20:08
2022.05.26
20:22
Forrás
Pannon RTV
Több mint 100 millió dinár értékben építenek ki utakat Zentán - jelentette be a Közügyekben Czegledi Rudolf.

A polgármester elmondta, hogy a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság pályázatán nyertek eszközöket a városban található utcák kiaszfaltozására. Az önkormányzat illetékesei fontosnak tartják, hogy egyformán fejlesszék a helyi közösségeket, ezért szinte minden városrész kap majd új aszfaltburkolatot.

A polgármester elmondta, hogy hamarosan megkezdik a község fürdőhelyeinek előkészítését a strandszezonra. Czegledi arról is beszélt a Közügyekben, hogy a Lidl zentai üzlete várhatóan decemberben nyílik meg, így a város lakói már ott is bevásárolhatnak karácsonyra.

Zenta
útjavítás
útépítés
Czegledi Rudolf

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.