Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Zentán is szigorítottak a járványügyi előírásokon

2020-07-13
13:54
Zenta község rendkívüli helyzetek községi törzskara elrendelte zárt helyiségekben a védőmaszk kötelező viselését, valamint a 2 méteres távolságtartást.

A vendéglátói létesítményeknek előtérbe kell helyezniük a szabadtéri kiszolgálást. Közintézménybe történő belépéskor lázat mérnek, valamint fertőtlenítőszereket helyeznek el a bejáratoknál. Ajánlják emellett az ünnepségek későbbre halasztását, illetve kevesebb résztvevővel való megtartását. A kozmetikai, illetve egyéb arc- és testápolási szalonok, valamint a fitnesz klubok és edzőtermek munkája folytatódhat, csakúgy, mint a taxizás, de a megfelelő védőintézkedések betartása mellett. Ugyanez vonatkozik a szentmisékre és az óvodákra is. Az óvodák esetében arra kérik a szülőket, hogy ha van más megoldásuk, ne küldjék most az intézménybe gyermekeiket. A védőmaszk viselése Zenta község piacain is kötelező az eladóknak, a vásárlóknak és a piac dolgozóinak egyaránt. A fenti rendelkezések betartását Zenta község kommunális felügyelősége és más, törvénnyel felhatalmazott szerv ellenőrzi. Az intézkedések be nem tartása szabálysértési felelősséget von maga után.

Zenta
koronavírus
szigorítás
távolságtartás
maszk

Most

14:46, Frissítve: 14:53

Játszik a US Openen Đoković

Az ATP világranglista első helyezettjének részvételéle a New York-i tornán bizonytalan volt, most azonban Đoković megerősítette, hogy ott lesz az amerikai Grand Slam-en.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.