Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Zöld oázis Temerin központjában

2021.05.14
20:10
2021.05.14
20:19
Forrás
Pannon RTV
A helyiek és a községbe látogatók is szívesen töltik szabadidejüket a temerini kastélyparkban a madarak énekét, a békák brekegését hallgatva. A közkedvelt parkot most köztársasági és önkormányzati forrásokból újítják fel.

Nemrégiben a környezetvédelmi minisztérium és a község között erdősítési projektről szóló szerződést írtak alá. Ennek értelmében a köztársaság 2,2 millió dináros támogatást irányoz elő, amelyet a helyi önkormányzat további 2 millió dinárral fog megtoldani. Az összeg a park rendezésének első szakaszát fedi, ami a park zöld területének megújítását foglalja magában.

Temerin
kastélypark

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.