Ugrás a tartalomra
szemet Palicson
Pannon RTV

Zöldövezetek az illegális szemétlerakók helyén

2019-11-20
18:26
Forrás
VajdaságMa
A pancsovaiak folyamatosan küzdenek az illegális szemétlerakók felszámolásával.

Illegális szemétlerakókat alakítanak át zöldövezetté Pancsován. A település több pontján már évek óta léteznek kisebb, illegális szemétlerakók. Annak ellenére, hogy ezekről a helyekről folyamatosan eltakarítják a szemetet, néhány nap elteltével ismét szeméthegyeket látnak az arra járók. A belgrádi városi köztisztasági vállalat az elkövetkező időszakban együttműködik majd a pancsovai vállalattal, így a szakmai segítség mellett a belgrádi géppark igénybevételével takarítják majd el végleg az illegális szemétlerakókat Pancsova területén - mondják az illetékesek. A település területén eddig mintegy tíz szemétlerakót takarítottak el. Ezeken a területeken zöldövezeteket alakítottak ki, és fákat ültettek el.

zöldövezet
illegális szeméttelep
szemét
felszámolás
szemétlerakó

Most

19:02, Frissítve: 19:31

Sok a migráns a határ menti településeken

Szerbiában nincsenek karanténban a migránsok. Egyre többen torlódnak fel a szerb-magyar határszakaszon, elsősorban Észak-Bácskában. Egyre többször kerülnek egymással is összetűzésbe.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.