Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zöldövezetek az illegális szemétlerakók helyén

2019.11.20
18:26
Forrás
VajdaságMa
A pancsovaiak folyamatosan küzdenek az illegális szemétlerakók felszámolásával.

Illegális szemétlerakókat alakítanak át zöldövezetté Pancsován. A település több pontján már évek óta léteznek kisebb, illegális szemétlerakók. Annak ellenére, hogy ezekről a helyekről folyamatosan eltakarítják a szemetet, néhány nap elteltével ismét szeméthegyeket látnak az arra járók. A belgrádi városi köztisztasági vállalat az elkövetkező időszakban együttműködik majd a pancsovai vállalattal, így a szakmai segítség mellett a belgrádi géppark igénybevételével takarítják majd el végleg az illegális szemétlerakókat Pancsova területén - mondják az illetékesek. A település területén eddig mintegy tíz szemétlerakót takarítottak el. Ezeken a területeken zöldövezeteket alakítottak ki, és fákat ültettek el.

zöldövezet
illegális szeméttelep
szemét
felszámolás
szemétlerakó

Most

20:37

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű