Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Zöldövezetek az illegális szemétlerakók helyén

2019.11.20
18:26
Forrás
VajdaságMa
A pancsovaiak folyamatosan küzdenek az illegális szemétlerakók felszámolásával.

Illegális szemétlerakókat alakítanak át zöldövezetté Pancsován. A település több pontján már évek óta léteznek kisebb, illegális szemétlerakók. Annak ellenére, hogy ezekről a helyekről folyamatosan eltakarítják a szemetet, néhány nap elteltével ismét szeméthegyeket látnak az arra járók. A belgrádi városi köztisztasági vállalat az elkövetkező időszakban együttműködik majd a pancsovai vállalattal, így a szakmai segítség mellett a belgrádi géppark igénybevételével takarítják majd el végleg az illegális szemétlerakókat Pancsova területén - mondják az illetékesek. A település területén eddig mintegy tíz szemétlerakót takarítottak el. Ezeken a területeken zöldövezeteket alakítottak ki, és fákat ültettek el.

zöldövezet
illegális szeméttelep
szemét
felszámolás
szemétlerakó

Most

16:49, Frissítve: 18:38

Gyerekfesztivál Magyarkanizsán

Több mint 300 gyerek vett részt a 15. Gyerekfesztiválon a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola szervezésében. A gyerekek több kategóriában léptek színpadra, de ez mellett barátkoztak és közös játékokban is részt vettek.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.