Ugrás a tartalomra
szemet Palicson
Pannon RTV

Zöldövezetek az illegális szemétlerakók helyén

2019-11-20
18:26
Forrás
VajdaságMa
A pancsovaiak folyamatosan küzdenek az illegális szemétlerakók felszámolásával.

Illegális szemétlerakókat alakítanak át zöldövezetté Pancsován. A település több pontján már évek óta léteznek kisebb, illegális szemétlerakók. Annak ellenére, hogy ezekről a helyekről folyamatosan eltakarítják a szemetet, néhány nap elteltével ismét szeméthegyeket látnak az arra járók. A belgrádi városi köztisztasági vállalat az elkövetkező időszakban együttműködik majd a pancsovai vállalattal, így a szakmai segítség mellett a belgrádi géppark igénybevételével takarítják majd el végleg az illegális szemétlerakókat Pancsova területén - mondják az illetékesek. A település területén eddig mintegy tíz szemétlerakót takarítottak el. Ezeken a területeken zöldövezeteket alakítottak ki, és fákat ültettek el.

zöldövezet
illegális szeméttelep
szemét
felszámolás
szemétlerakó

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.