Ugrás a tartalomra

40 ezer dinár lesz a közkatonák fizetése

2017.10.16
07:03
2024.03.19
08:51
Csaknem 40 ezer dinár lesz egy közkatona fizetése január elsejétől - jelentette ki Aleksandar Vulin.

A szerb védelmi miniszter kiemelte, a zászlósok mintegy 55, az alezredesek pedig valamivel több mint 87 ezer dinárt kapnak majd, vagyis többet, mint a csökkentés előtt. Az ország biztonsági helyzetéről beszélve leszögezte, hogy teljesen stabil.             

Aleksandar Vulin, védelmi miniszter: „Teljes mértékben ellenőrzés alatt tartjuk, nemcsak a mi területünket, hanem minden eseményt, ami kihatással lehet rá. Teljes mértékben figyelünk a migránshelyzetre és az esetleges változásokra. Nem engedjük meg, hogy bármilyen dolog, legyen az politikai, vagy bármilyen veszélyeztesse az országunk stabilitását. Szerbia lakosai nyugodtak lehetnek, amíg ilyen katonaságunk van.”

katonaság
fizetés
Aleksandar Vulin

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.